Shopping Cart

Ansvarsfraskrivelse

Ansvar for indhold Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for vores eget indhold på disse sider i henhold til generel lov i overensstemmelse med afsnit 7 (1) TMG. I henhold til §§ 8 til 10 TMG er vi som tjenesteudbyder ikke forpligtet til at overvåge transmitterede eller lagrede tredjepartsoplysninger eller til forskningsforhold, der indikerer ulovlig aktivitet. Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af ​​oplysninger i overensstemmelse med generelle love forbliver upåvirket. Ansvar i denne henseende er kun muligt fra det tidspunkt, hvor vi bliver opmærksomme på en specifik juridisk overtrædelse. Så snart vi bliver opmærksomme på sådanne juridiske overtrædelser, fjerner vi dette indhold med det samme.

Ansvar for links Vores tilbud indeholder links til eksterne tredjepartswebsteder, hvis indhold vi ikke har indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for dette tredjepartsindhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet af de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret for mulige juridiske overtrædelser på det tidspunkt, de blev linket. Intet ulovligt indhold blev fundet på det tidspunkt, hvor linket blev oprettet. En permanent kontrol med indholdet af de linkede sider er ikke rimelig uden konkrete beviser for en overtrædelse. Hvis pixoprint.de bliver opmærksom på juridiske overtrædelser, fjernes sådanne links med det samme.

Ophavsret Indholdet og værkerne på disse sider oprettet af EpoxidHarzTisch.de er underlagt tysk lov om ophavsret. Kopiering, behandling, distribution og enhver form for udnyttelse uden for copyrightens grænser kræver skriftligt samtykke fra EpoxidHarzTisch.de. Downloads og kopier af dette websted er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug. I det omfang indholdet på dette websted ikke blev oprettet af operatøren, overholdes tredjeparts ophavsret. Især indholdet af tredjeparter er markeret som sådan. Hvis du alligevel bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, beder vi dig om at underrette os herom. Så snart vi bliver opmærksomme på juridiske overtrædelser, fjerner vi sådant indhold med det samme.

Vores webstedsadresse er: https://epoxidharztisch.de. Vi lægger stor vægt på beskyttelsen af ​​dine data og beskyttelsen af ​​dit privatliv. I det følgende vil vi derfor informere dig om indsamling og brug af personlige data, når du bruger vores websted.

Kontrakt Vi tilbyder individuelle møbler lavet efter kundespecifikationer. Til dette vælger du som kunde den ønskede grundmodel samt de ønskede former, materialer, farver og overflader med vores onlinebutik eller individuelle ordre. Vi vil gøre det så behageligt som muligt for dig og ideelt set placere de møbler, du har bestilt, rigtigt på deres fremtidige sted. Ved at klikke på vinduet “Bestilling med pligt til at betale” afgiver du et bindende tilbud om at indgå en kontrakt om arbejde og tjenester. Denne kontrakt er baseret på vores generelle vilkår og betingelser i den aktuelle version på tidspunktet for tilbuddet. Samtidig modtager du en faktura fra os. Medmindre andet er aftalt, gælder tysk lov. Efter at have betalt de beregnede omkostninger, bekræfter vi ordren. Dette skaber en bindende kontrakt mellem os.

Kontraktsindgåelse Som kunde har du ret til den aftalte, individuelle og professionelle produktion af det møbel, du har bestilt, samt levering til tiden. Til dette er vi afhængige af din hjælp:

  1. Produktion Efter modtagelse af betaling begynder vi med manuel produktion af de varer, du har bestilt. Dette tager cirka 3-4 uger. Alle vores møbler er skræddersyet efter dine specifikationer. Derfor er der ingen fortrydelsesret.
  2. Levering Når møblet er klar, leveres det til den adresse, du har angivet ved bestilling. Vi aftaler en leveringsdato med dig og bekræfter dette via e-mail. Vi beder dig om straks at bekræfte denne dato. En person skal være til stede i den angivne periode for at åbne DHL, vise ham lokalerne og acceptere varerne. Overførsel af risiko finder sted ved rettidig levering på det angivne sted. Hvis DHL ikke åbnes, vil vi prøve at kontakte dig på det angivne nummer. Hvis ingen åbner os i løbet af denne tid, tager vi varerne tilbage med os. Du er derefter misligholdt med accept og skal godtgøre os de omkostninger, der opstår som følge af den nye levering (rejseomkostninger plus personaleomkostninger og, hvis relevant, lageromkostninger). Du er også forpligtet til at acceptere varerne. Vi satte en deadline på 14 dage til dette. I tilfælde af force majeure, såsom en naturkatastrofe, har vi ret til at levere senere (efter forudgående aftale).
  3. Garanti for mangler Ved levering skal du straks kontrollere varerne for at sikre, at de er i perfekt stand og i overensstemmelse med kontrakten. Du accepterer derefter vores service med din underskrift på følgesedlen. Bemærk: Træ er et naturligt produkt, der kan vise farveforskelle og uregelmæssigheder forårsaget af vækst. Der er afvigelser i struktur og farve mellem dele af et møbel og sammenlignet med andre møbler lavet af det samme materiale. Træ ændrer volumen. Dette kan føre til vridning, unøjagtigheder ved tilpasning og revner. Hvis overfladen er olieret, kan dette føre til ujævne overflader. Disse afvigelser, forskelle og uregelmæssigheder skal ikke betegnes som mangler, hvis materialet og udførelsen er valgt og udført korrekt og er sædvanlig i branchen. Hvis der er berettigede fejl, vil vi forsøge at fjerne dem på stedet (f.eks. Ridser). Ellers har vi muligheden for at tage møblet tilbage til værkstedet til reparation uden at medføre ekstra omkostninger. Den nye levering skal finde sted inden for en rimelig periode. Angiv manglerne skriftligt direkte på følgesedlen, så vi er klare over, hvad der klages over. Hvis en mangel, der ikke er synlig ved levering, skulle vises senere, beder vi dig straks kontakte os, så vi kan hjælpe dig med det samme.

Hvis vi ikke kan hjælpe direkte, skal du beskrive manglen skriftligt. Vi har derefter den lovlige mulighed for at foretage forbedringer. Derudover er vi ansvarlige for grov uagtsomhed og forsæt. Ansvar for følgeskader forårsaget af mangler er udelukket så vidt det er juridisk muligt. Din ret som kunde i tilfælde af berettigede mangler er ellers underlagt tysk lov. Jurisdiktionsstedet er Koblenz, hvis du er købmand som kunde.

Tysk lov gælder. I tvivlstilfælde finder loven, der er mere gunstig for forbrugeren, dog anvendelse.

Klausul om adskillelse Hvis en eller flere af reglerne i disse vilkår og betingelser er ineffektive, forbliver resten af ​​de øvrige regler gældende. De ineffektive klausuler erstattes af tilsvarende lovbestemmelser. Hvis du som kunde er sælger og modsiger vores virksomheds vilkår og betingelser, gælder de fra epoxidharztisch.de.

Husk Alle vores møbler er skræddersyet efter dine specifikationer. Derfor er der ingen fortrydelsesret.

Alternativ tvistbilæggelse i henhold til artikel 14, stk. 1 ODR-VO og § 36 VSBG:

Europakommissionen udgør en platform til online tvistbilæggelse (OS), som er tilgængelig på https://ec.europa.eu/consumers/odr. Vi er ikke forpligtet eller villige til at deltage i tvistbilæggelsesprocedurer for et forbrugervoldgiftsudvalg.