Shopping Cart

Epoxidharz Købe et sofabord: hvordan man foretager det bedste valg

De er helt trendy lige nu, vi taler om Epoxidharz borde. Uanset om det er et sofabord eller spisebord eller bare et lille blikfang som sidebord. Tabellerne ser altid specielle ud og ser godt ud. Men hvordan finder du det perfekte sidebord med Epoxidharz til dig selv? Hvor kan du købe et sofabord med Epoxidharz? Vi finder nu svarene sammen.

Sofabord i epoxyharpiks

Epoxidharz eller harpiks er en akryl, der bruges til at hælde på træstykker. Der findes forskellige designs på markedet, og der er noget for enhver smag. Fra spiseborde med en epoxy-flod i midten til træskiver, der er fyldt med epoxy og raffineret, til små sideborde, der har lukket mindre træstykker i epoxidharz. Designmulighederne er næsten uendelige.

Stue bord med Epoxidharz

Spisning ved et Epoxy River-bord er stilfuldt. Mens du nyder den lækre mad, kan du gå vild i Epoxy-floden midt på bordet. Med hensyn til farve er der alle muligheder, og det også Indlejring, for eksempel småsten eller diamanter eller andre små dele er mulige. Dette gør Epoxy-floden endnu mere spændende, end den allerede er. Der er næppe nogen grænser for personalisering af et epoxidharz bord.

epoxyharpiksblok

Se dig omkring online og få en fornemmelse af designmulighederne for et Epoxidharz bord. Der er meget rene designs, der fungerer med dæmpede farver. På den anden side er der også meget ekstravagante modeller, hvor Mælkevejen, når floden hældes i bordet. For venner med et naturligt udseende er der også træriste behandlet med epoxy. Harpiksen fyldes kun i revner og huller.

Sofabord med Epoxidharz

Et epoxybord er også godt foran en sofa og forbedrer stuen meget. Der er også fantastiske arbejdsemner på disse mindre og nedre borde. Som med spisebordet er der et Epoxy River Table eller mindre træskiver for et naturligt look. Træet er forseglet og beskyttet af epoxidharz en og dermed bevares det naturlige udseende næsten altid. En investering, der varer evigt.

epoxyharpiks finish på sofabordet

Når du køber et Epoxidharz sofabord, skal du sørge for, at Bordet matcher din sofa og resten af ​​møblerne. F.eks. Kan bordbenene tilpasses farven på lampenes metal. Dette giver dig et roligt og rent billede i din stue. Ellers kan bordet også bruges til at indstille fremragende accenter, og sofabordet bliver den centrale blikfang i din stue.

Epoxidharz Bord i stuen

Sideborde lavet af Epoxidharz er også meget populære i stuen. Disse kan placeres meget pænt på højre eller venstre side af sofaen. Man tager af sted på det diskret bordlampe eller vase meget godt. I nogle lejligheder er der også noget øde hjørner af rummet, der fører igennem Epoxidharz Tisch kan opgraderes og opgraderes til respektabelt beboelsesrum. Med den rigtige belysning fremhæves bordet særligt og forbedrer hjørnet.

Epoxidharz Sofabord hvor kan man købe?

Men hvor finder du dit perfekte sofabord Epoxidharz? Mange møbelbutikker tilbyder nu et lille udvalg af Epoxy-borde. Internettet er en næsten uendelig kilde. Der Epoxidharz kan findes tabeller i enhver størrelse, kvalitet og i ethvert design. Fra spændende og farverige designs til enkle og rene designs, alt hvad dit hjerte kan ønske sig er inkluderet. Også meget naturligt istandsatte modeller.

mand søger efter tabeller på internettet

Hvis du ikke kan finde den perfekte sofabordsmodel Epoxidharz, kan du selvfølgelig bestille et sådant bord. Dygtige mennesker med et værksted eller en opvarmet garage kan også selv begynde at lave et sådant mesterværk. Fordi disse borde altid er håndlavede er selvfølgelig priserne altid lidt højere end for et rent træbord. Men designet er bestemt det ekstra gebyr værd.

Epoxidharz Byg dit eget sofabord

At lave et Epoxidharz sofabord er ikke så svært, hvis du har gode instruktioner ved hånden. Groft, det første du skal gøre er at finde et passende stykke træ. Dette skal allerede have tørret ud godt er og skal have en flad overflade. Derefter skæres træstykket i længderetningen og planes først og slibes derefter glat. Det første trin er ikke nødvendigt med træskiver, barken skal fjernes.

værktøj til epoxy sofabord

Derefter er revnerne og hullerne i træet fyldt med Epoxidharz og belagt en gang. En form vælges derefter mindst 15 mm tykke MDF-paneler skruet sammen og forseglet med sanitetssilikone. Træstykkerne placeres i den, og derefter blandes harpiksen med hærderen. Derefter fyldes hele formen, og efter at den er tørret, slibes hele bordpladen, poleres og olieres. DIY sofabordet Epoxidharz er klar.

Epoxidharz Køb et sofabord

Før du køber epoxy-sofabordet, skal du overveje, hvor meget det vil blive brugt i din husstand. Olierede modeller er mindre ridsefaste end sofaborde dækket med harpiks. Hvis dit bord skal tåle meget, ville det være værd at overveje en model, der er blevet behandlet med en polyurethanmaling. Denne specielle maling er meget modstandsdygtig og garanterer en endnu længere levetid. Dette er dog ikke nødvendigt til normal daglig brug.

på udkig efter sofabord

Husk også, at der er højglans, blanke og naturligt udseende Epoxidharz tabeller. Afhængigt af hvordan din lejlighed eller hus er indrettet, anbefales et andet udseende. Derudover bør bordet også med hensyn til farve og trætype for at matche dine andre møbler. Under alle omstændigheder finder du en model, der opfylder alle dine krav og passer perfekt ind i dit boligareal.

Valget af sofabordet Epoxidharz

Nu spekulerer du sandsynligvis på, om du selv skal lave et epoxybord, købe en færdig model eller endda bestille et bord. Hvis du har et opvarmet værksted eller en garage, og du har det udstyr, du har brug for, så er det helt sikkert den billigste løsning. Imidlertid anbefales en lille færdighed bestemt til dette. Foretrækker du at købe et bord?

køb sofabord i epoxyharpiks online

Derefter er spørgsmålet, om du vil købe en færdig model, eller om du skal købe et bord, der er perfekt skræddersyet til dine behov Epoxidharz. Et færdigt Epoxidharz bord er selvfølgelig billigere end produktionen på anmodning og foranstaltning. Men hvor ofte køber du et så specielt møbel? Opfyld dit ønske om det perfekte epoxybord, selvom du har det specielt lavet til det. Det bliver unikt.